Profiel

Anesti BV is in 2006 opgericht door Gerda Boiten (1957). Zij is werkzaam geweest in verschillende commerciƫle en leidinggevende functies in het bedrijfsleven. Door deze ruime kennis en ervaring is zij de ideale sparringpartner voor met name managers en medewerkers in het mkb.

 

Sinds haar oprichting werkt Anesti BV samen met verschillende kantoren en deskundigen op het gebied van administratie, organisatie en coaching. Hierdoor kan Anesti BV u een volledig dienstenpakket aanbieden.

 

Missie

Anesti BV heeft als missie ondernemers, managers en medewerkers bewust te laten zijn van het feit dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen welzijn, ontwikkeling en resultaten.profiel-missie-anesti Dat ze zelf in beweging moeten komen om een gewenste situatie te realiseren. Dat dit weliswaar tijd en energie kost, maar dat het veel zal opleveren.

 

Voor ondernemers en managers is het vaak moeilijk tijd te nemen voor bezinning. Bezinning is echter noodzakelijk voor het ontwikkelen van een visie en een strategie voor het bedrijf op de korte en de lange termijn. Alleen dan is het mogelijk een flinke sprong te maken.


Anesti BV ondersteunt u in deze bezinning tot een proces van verandering door onder meer resultaatgericht te coachen en/of u te adviseren over uw administratie en de inrichting van uw organisatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Met Anesti altijd op de juiste koers