Onze dienstverlening voor een goede Administratie

Anesti bv biedt u volledige ondersteuning op administratief en financieel gebied. Als klant bepaalt u echter zelf hoever onze dienstverlening gaat! Of u nu de volledige administratie wilt uitbesteden of slechts een klein deel, de keus is aan u.

 

Administratie en jaarrekening:

Wij kunnen voor u een deel of de volledige administratie van uw bedrijf verzorgen. Indien u kiest voor een volledige financiële verwerking, verwerken wij de volledige boekhouding, stellen wij voor u de jaarrekening op en zullen wij de belastingaangiftes verzorgen.

 

Facturering en debiteurenbeheer

Het op tijd versturen van facturen is van belang voor elke ondernemer. Evenals goed debiteurenbeheer. Ondernemers vinden het vaak vervelend om niet betalende klanten te benaderen. Toch is juist de persoonlijke aanpak hierbij van belang. De persoonlijke benadering geeft tevens inzicht in de reden van achterstallige betalingen.

administratie kantoor 

Rapportages en managementinformatie

Als ondernemer wilt u graag goed geïnformeerd zijn. Wij kunnen voor u maandelijks of per kwartaal rapportages maken die u precies laten zien waar u staat met uw bedrijf. Hierdoor kunt u bijtijds bijsturen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wij begeleiden u op weg naar de top!